Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Όταν ο Καμίνης πανηγύριζε το δημαρχιλίκι με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα



Η φωτογραφία είναι από τον Οκτώβριο του 2010, και συγκεκριμένα από την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, όπου ο Καμίνης εκλέγεται Δήμαρχος Αθηναίων. Τότε ο Καμίνης στηρίχθηκε επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, και με το άκουσμα της νίκης του, Παπανδρέου, Ραγκούσης έτρεξαν να τον συγχαρούν, και να καρπωθούν, βέβαια, την νίκη Καμίνη ως νίκη του ΠΑΣΟΚ, πράγμα που τότε δεν ενοχλούσε τον νυν δήμαρχο Αθηναίων.

Πριν λίγες μέρες, και ενώ οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν, ο κύριος Καμίνης έδωσε συνέντευξη στο SS Σκαι, και στην αντιπαθέστατη Μπουσδούκου, από όπου και το βίντεο.

Όπως θα ακούσετε, στο 06:30, Ο Δήμαρχος Αθηναίων, με την υποστήριξη ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, και την ΝΔ, ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας. Όλοι αυτοί οι παλαιοί πολιτικοί, με την αναξιοπιστία τους, έφτασαν την χώρα εδώ! (Τα έχωνε Σε Σπηλιωτόπουλο, σε εκείνο το σημείο)

Αχαριστία βρε Καμίνη.......Αν δεν ήταν αυτοί οι "παλαιοί" πολιτικοί, δεν θα ήσουν ποτέ Δήμαρχος.

Στο τέλος, μιλάει για τους μετανάστες που οξύνουν το πρόβλημα της ανεργίας, αγνοώντας ότι τα λουκέτα τα έφεραν το μνημόνιο που τόσο αγαπά, και κατηγόρησε τους πολιτικούς που δεν έφραξαν τα σύνορα, και μπήκαν μετανάστες στην χώρα.........Αυτό ήταν μία στροφή, μάλλον, για να προσελκύσει το κοινό Κασιδιάρη-Μπαλτάκου!

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου