Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

«Θέλει η κυβέρνηση να κρυφτεί και η τρόικα δεν την αφήνει»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ παίζοντας καθυστερήσεις
«Η κυβέρνηση όσο και να θέλει να κρυφτεί η τρόικα δεν την αφήνει», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών.

«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε την πολιτική γύμνια μιας κυβέρνησης που είναι πλήρως προσηλωμένη στο μνημόνιο και δεν μπορεί ούτε καν να ψελλίσει μια άλλη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση», αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

«Είναι ενδεικτικό δε ότι δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα από τα ερωτήματα που τους ετέθησαν από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Επειδή όμως τα ψέματα τελειώνουν, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ παίζοντας καθυστερήσεις, καθώς οφείλει να δώσει απαντήσεις στους πολίτες για τα όσα η τρόικα λέει για τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, για τις απολύσεις, για την άρση των πλειστηριασμών, για το ληστρικό φόρο ακινήτων, για την περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού κράτους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Γι’ αυτό και το δίδυμο της καταστροφής, των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, θα βρίσκεται υπό διαρκή μομφή από την ελληνική κοινωνία και δεν αργεί η ώρα που θα γίνει παρελθόν», καταλήγει το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου