Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τι γυρεύει η «αλεπού» στο «παζάρι» της Ουάσινγκτον;

Πολυσχιδής είναι η δραστηριότητα που αναπτύσσει ο γνωστός επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει αναδειχθεί και σε blogger  και μάλιστα  με επιρροή, η οποία  δεν περνάει απαρατήρητη από διάφορα κέντρα αποφάσεων, εντός και εκτός συνόρων.


Μαθαίνω μάλιστα ότι περνάει πολύς κόσμος από τα γραφεία του στη Μεσογείων που έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, καθόλου τυχαίο. Είναι άνθρωποι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν σχέσεις και «παρελθόν» στις ΗΠΑ, όπως και ο ίδιος άλλωστε καθώς έζησε και εργάστηκε πολλά χρόνια στις ΗΠΑ.  Μαθαίνω επίσης πως δεν συζητάνε μόνον business αλλά και… πολιτική! Και να μου το θυμηθείτε πως από αυτές τις συζητήσεις θα βγει «μεγάλο λαβράκι» γιατί τα πρόσωπα δεν είναι τυχαία. Μαθαίνω  πως πρόκειται για πρώην διπλωμάτες, για πρώην στρατιωτικούς ακολούθους, για επιχειρηματίες, δικαστικούς, κλπ.

Και το τελευταίο που έμαθα και σας μεταφέρω είναι πως αυτή την εβδομάδα ο Ριζόπουλος πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για… Ουάσινγκτον. Τι γυρεύει άραγε η «αλεπού» στο «παζάρι»;  Κάτι μου λέει πως θα το μάθουμε σύντομα… Πολύ σύντομα.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου