Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στην κεντρική εκδήλωση της Πασχαλίνας Καλαγιά:

«Να δώσουμε  λύσεις στους πολλούς και όχι προνόμια στους λίγους»

Συγκίνηση και ενθουσιασμός στην κεντρική εκδήλωση της Πασχαλίνας Καλαγιά:
«Να δώσουμε  λύσεις στους πολλούς και όχι προνόμια στους λίγους»

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Πειραιά κ. Πασχαλίνας Καλαγιά με τον συνδυασμό
«Μας ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.  Πειραιώτες και Πειραιώτισσες όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα για να ευχηθούν με τον ζεστό πειραιώτικο τρόπο καλή επιτυχία στην κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, δίνοντας στίγμα ενότητας και στέλνοντας μήνυμα νίκης, ελπίδας και προοπτικής για το μεγάλο λιμάνι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ενώ παρόντες ήταν διακεκριμένοι εκπρόσωποι του επιστημονικού και πνευματικού κόσμου της πόλης.

Την ομιλία της κας Καλαγιά προλόγισαν ο καθηγητής Δερματολογίας κος Νίκος Σταυριανέας, ο δημοσιογράφος κος Γιώργος Σαραντάκος, ο Πρόεδρος του διαγνωστικού κέντρου Ιωνία κος Νίκος Τζανιδάκης και ο φιλόλογος και συγγραφέας κος Δημήτρης Λάππας.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των συγκεντρωμένων στην παρουσίαση μέσω video του έρχου της Κοινωφελoύς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) για το οποίο η κ. Καλαγιά σημείωσε  χαρακτηριστικά:

«Μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία,  πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό σημαίνει πολιτική ευθύνη, αυτό σημαίνει πατριωτισμός. Να κάνω το καλύτερο για τον διπλανό μου. Κι αληθινά ο Πειραιάς είναι πρότυπο πόλης αλληλεγγύης. Ναι μπορεί πολλοί συνδημότες μας να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας αλλά προσπαθήσαμε και παλέψαμε ώστε κανένας Πειραιώτης να μη ζει κάτω από το όριο της αξιοπρέπειας.»

Η κ. Καλαγιά αναφέρθηκε αναλυτικά και στις προτεραιότητες που θέτει για τη νέα δημαρχιακή περίοδο στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης και αφορούν:
-Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για οικογένειες με ΑΜΕΑ,

-Ίδρυση Κέντρου για ΑΜΕΑ,

-Εστιατόριο για ευπαθείς ομάδες

- Διανομή φαγητού κατ’ οίκον για ηλικιωμένους  και συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Κλείνοντας την ομιλία της,  η κ. Καλαγιά τόνισε:

«Ζητώ λοιπόν για άλλη μια φορά τη στήριξη και την αγάπη σας. Ζητώ ψήφο θετική. Ψήφο εμπιστοσύνης. Στηρίζομαι μόνο από εσάς. Τους φίλους μου, τους συνδημότες μου,  από ανθρώπους  που καθημερινά προσπαθούν με τη δουλειά τους και τον κόπο τους να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους, καλύτερη τη ζωή των παιδιών τους, καλύτερη τη ζωή στην πόλη μας.   Δίνω αυτή τη μάχη  για όσους  κάτω από αντίξοες συνθήκες, μοχθούν για να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους τους και τα όνειρά τους.  Είμαι στην πρώτη γραμμή για να ακουστεί η φωνή τους. Αυτός είναι ο αγώνας μου. Είναι αγώνας για καλύτερη ζωή στον Πειραιά  και όχι για τις καρέκλες και τα αξιώματα.  Είναι αγώνας για την ουσία και όχι για την εξουσία. Είναι αγώνας για να δώσουμε  λύσεις στους πολλούς και όχι προνόμια στους λίγους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας. Είναι στο μυαλό μας. Είναι στην ψυχή μας.»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου