Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Καμίνης: Ένας εξ Αμερικής "Δήμαρχος" νομιμότατα ...φυτευτός


Από Γαβριά
Το άτομο που οι εφημερίδες και οι ραδιοτηλεοράσεις τα τελευταία τρία χρόνια θριαμβευτικά αποκαλούσαν "Δήμαρχο Αθηναίων" δεν αποτελεί στο εξής μονάχα μια "απλή" και "συνηθισμένη" -όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν- περίπτωση "εκλογής" η οποία προέκυψε εξαιτίας ενός απολίτικου
συνονθυλεύματος που εν μέσω οργιάζουσας "Δημοκρατίας" βαφτίζεται "πλειοψηφία" όταν στην πραγματικότητα της θηριώδους αποχής δεν υπερβαίνει το 15 (το πολύ 20) τοις εκατό.

Σημειωτέον, τα ίδια εκτρωματικά ίσχυσαν και για το αλαζονικό συνεταιράκι του στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε αν επρόκειτο αποκλειστικά και μόνο για κάτι τέτοιο, θα ηχούσε ολίγον τι "αθώο" κι ένεκα ο προ πολλού "αντιπροσωπευτικότατος" εκλογικός συρμός εύκολα πια το προσπερνά κανείς.

Τουναντίον, η περίπτωση αυτή είναι και ανακοινωμένα πλέον κάτι πολύ περισσότερο.
Μιας και με τη βούλα του Κράτους αλλά -το κυριώτερο- και με την ακόμη πιο έγκυρη βούλα των μηντιαρχών πατρόνων του, ο λεγόμενος αυτός "Δήμαρχος" είναι από δώ και μπρός και επισήμως παράνομος. Παράνομος κι αντισυνταγματικός. Πράγμα που κι αυτό προφανώς ισχύει για το προαναφερθέν αλαζονικό τακίμι του με τα παλιμπαιδίζοντα σκουλαρίκια (πλην όμως τεκμήρια "προοδευτικότητας"!!) και τις επικοινωνιακές παραστάσεις.

-

Βέβαια, όλα αυτά, όσο κι αν συν τω χρόνω αποδεικνύονται (επαναλαμβάνεται, και ΕΠΙΣΗΜΩΣ) παράνομα, αντισυνταγματικά κι εγκληματικά, στην υποτίθεται "απελευθερωμένη από το 1830" Ελλάδα επουδενί σημαίνουν ότι πρέπει να ιδρώσει κάποιο αυτί, πόσο μάλιστα τα ξενόδουλα.
Οι πάτρονές του(ς) μηντιάρχες, παρόλο που μανιασμένα είχαν εξαπολύσει το 2010 τα αδίστακτα υπαλληλάκια τους, εκείνα τα νεόπλουτα δημοσιογραφικά εξαρτήματα του σημιτισμού με εντολή να προαναγγείλουν τηλεοπτικά μέσα από τις εμετικές "εναλλακτικές" εκπομπούλες τους και να προεξοφλήσουν εμετικά και γλοιωδέστατα τους επόμενους Δημάρχους, σήμερα εντούτοις αυτοί οι ίδιοι πάτρονες (τα Αφεντικά των "ανεξάρτητων" υπερτιμημένων δημοσιογραφίσκων και συναφών μηδενικών) αναγκάζονται να αποκαλύψουν τις διαστάσεις της "νομιμότητας" των "αιρετών" ευνοουμένων τους.


Είναι το ίδιο το Λαμπρακιστάν (η μεγκαλίσιους μήτρα σχεδόν όλων των πεινασμένων για ανέλιξη σημιτοειδών παπαγάλων) που το ομολογεί με αφορμή την κατάργηση του "Νόμου" Ραγκούση.

Ο Καμίνης εκλέχτηκε παράνομα. Ούτε καν με διαστρέβλωση ενός αποτελέσματος κατά το οποίο η μειοψηφία γιγαντώνεται, τόσο "Δημοκρατικά", σε πλειοψηφία. Εννοείται, το ίδιο παράνομα εκλέχθηκε κι ο γραφικός φιλαράκος του στη Θεσσαλονίκη αλλά και όπου αλλού τέλος πάντων ο εστιάτορας στην Πάρο Ραγκούσης (εστιάτορας με στενή όμως φιλία με το συμμορίτη του ΔΝΤ) αποφάσισε και διέταξε να προχωρήσει στο επόμενο εξελιχτικό αλλά και καθοριστικό στάδιο του ΕΚΛΕΓΕΙΝ ο "Πολυπολιτισμός".


-

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αναγκαστική (δεν τον έπιασε δα κι ο "συνταγματικός" πόνος) συμμόρφωση του εθνοσωτήρα κ.Μιχελάκη προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, το Λαμπρακιστάν αναμεταδίδει μέσα από την ιστοσελίδα ΤΩΝ ΝΕΩΝ κι εμμέσως παραδέχεται:

Παράθεση:
«Καταργούν το νόμο Ραγκούση: Τέλος και στη συμμετοχή ομογενών και νομίμων μεταναστών στις δημοτικές»

Δεν έχουν πλέον το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές ομογενείς και νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαποί τρίτων χωρών.
Με την τροπολογία που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης καταργούνται οι διατάξεις του «νόμου Ραγκούση» που αφορούν τη συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών, περιλαμβανομένων πολιτών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία και Ελβετία) οι οποίοι είναι κάτοχοι τίτλου διαμονής, στην ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με το ηγετικό επιτελείο του υπουργείου Εσωτερικών, η κατάργηση των διατάξεων των άρθρων 14-21 του Ν. 3838/2010 (νόμος Ραγκούση) επέρχεται προς συμμόρφωση σε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που τις έκρινε αντισυνταγματικές.


-

Σύμφωνα με την απόφαση 460/2013 του ΣτΕ, το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι συνδέεται μόνο με τους έλληνες πολίτες, σύμφωνα με το Σύνταγμα, και επομένως δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, παρά εφόσον υπάρξει συνταγματική αναθεώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την έκδοση της απόφασης του Ανώτατου Ακυρωτικού Συμβουλίου (Φεβρουάριος 2013), βουλευτές της ΝΔ είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να γίνουν απαραίτητες ενέργειες, ακόμα και επανάληψη εκλογικής διαδικασίας, σε όσους δήμους διαπιστωθεί ότι κρίθηκε το αποτέλεσμα από τη συμμετοχή εκλογέων τρίτων χωρών κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.
Σε εκείνη την απόφαση του ΣτΕ, η οποία έθετε ζήτημα αντισυνταγματικότητας διατάξεων του λεγόμενου «νόμου Ραγκούση», περιλαμβανόταν και η αρνητική κρίση σχετικά με ρυθμίσεις για την απονομή ιθαγένειας σε τέκνα νομίμως διαμενόντων αλλοδαπών λόγω της γέννησής τους ή της φοίτησής τους επί εξαετίας σε σχολείο στην Ελλάδα.
[www.tanea.gr]

Το μωροηλίθιο και μιξοπάρθενο της υπόθεσης, είναι ότι οι νεοδημοκράτες συνάδελφοι του Ραγκούση, θρασείς και κυνικώς εμπαίζοντες όχι λιγότερο από τον πολιτικό υπόκοσμο του Πασόκ, μιλάνε για πιθανό άκυρο αποτέλεσμα σε δήμους που ενδέχεται "να διαπιστωθεί", λες και το "πολυπολιτισμικό" έγκλημα είναι χθεσινό ή χρειάζεται κάποιου είδους διαπίστωση ή τέλος δεν ξέρουμε ποιοί είναι οι Δήμοι στους οποίους ξετραχηλώθηκε στον υπερθετικό βαθμό η πασοκική νοθεία κι αχρειότητα.

Αλλά από μια ανέκαθεν πόρνη Δεξιά, δήθεν του Θεού και της Πατρίδος, (έτσι έκαναν εξ επαγγέλματος μια ζωή οι πόρνες, τα πιάνουν όλα στο στόμα τους) η οποία μέχρι χτες κρατούσε το φανάρι στο Σημίτη για το Χρηματιστήριο κι ένα κάρο άλλα όργια, τί διαφορετικό θα περίμενε κανείς. Να παριστάνουν τους "ανίδεους" και να "αγανακτούν" εντός των πλαισίων.

Επί της ουσίας ασφαλώς και δεν αλλάζει τίποτα. Όλος ο κόσμος το είχε τούμπανο το πόσο "νόμιμα" εκλεγμένος ήταν ο Καμίνης κι ο κάθε Καμίνης, τώρα απλούστατα το παραδέχθηκε κι ο ΔΟΛ. Έστω κι υπό τη μορφή της είδησης για ένα νόμο που το Κράτος του Μιχελάκη αναγκάστηκε να θεσπίσει.

Μέχρι την προσεχή εκλογική αναμέτρηση, και για όσες μέρες δημαρχιακής θητείας απομένουν, οι Καμίνης, Μπουτάρης και λοιποί, θα εξακολουθούν να είναι οι "νυν Δήμαρχοι" αλλά και να λιβανίζονται στα αυτιά του απολίτικου συνονθυλεύματος ως επιτυχημένοι, τη στιγμή που όχι μόνο ο αέρας των πόλεων ζέχνει ατόφιο καρκίνο αλλά οι ίδιοι είναι τόσο γελοιωδώς μηδαμινοί που τρέμουν στην ιδέα να κόψουν μια κλίση στις μαφιόζικες αμαξάρες τις παρκαρισμένες πάνω στα πεζοδρόμια της Ιεράς Οδού, 200 μέτρα από τον "επίσημο ραδιοσταθμό της πόλης" του περιβόητου κ. Τάκη Καμπύλη, εκείνον δηλαδή το σταθμό όπου συνωστίζονται όσο γίνεται περισσότεροι λιβανιστές, διαχρονικά κι από εποχής Έβερτ.

Για τα δεινά του "Πολυπολιτισμού" στις πόλεις όπου οι Δήμαρχοι (για τους "νόμιμα εκλεγμένους" μιλάμε πάντα) κλήθηκαν με το αζημίωτο (και με παράλληλους μισθούς από πρότερες θητείες σε άλλα ομιούχα προνπόστα, μέχρι και στη Βουλή) να υπηρετήσουν το κοινό συμφέρον, ούτε λόγος να γίνεται. Αυτά είναι άλλωστε "κατά φαντασίαν προβλήματα", οπωδήποτε "ρατσιστικά", της "πλέμπας".

Οι επιτυχημένοι και νόμιμα εκλεγμένοι δήμαρχοι έχουν άλλες υποθέσεις, σημαντικότερες, να ασχοληθούν...

-

Η πασοκική αχρειότητα και πρόκληση, η ξετραχηλωμένη αυθάδεια με το μανδύα της σημιτικής "νηφαλιότητας" κι "αβρότητας" σε όλο τους το μεγαλείο.
Της παρανομίας και της αλητείας το "μεγαλείο"...

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου