Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Καμίνης δεν... ακούει τον Παναθηναϊκό!


Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές τόσο θα... φουντώνει το θέμα με την Λεωφόρο. Την Κυριακή το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω της σελίδας του στο facebook, κάνοντας λόγο για υποκριτική στάση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση για την «Διπλή Ανάπλαση».

Αξίζει να σημειώσουμε, βέβαια, πως τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης-που έχει προσβάλλει το Προεδρικό Διάταγμα και ο δήμος ζήτησε και πήρε αναβολή από το ΣτΕ για να μην δικαιωθεί η «μάνα του λόχου»- είναι ξεκάθαροι. Έχουν απορρίψει την «Διπλή Ανάπλαση», η οποία μάλιστα δεν προβλέπει πουθενά το ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά το γκρέμισμα της Λεωφόρου με αντάλλαγμα εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη, που σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά η τοποθέτη του Γιώργου Καμίνη:

«Υπάρχουν ορισμένοι που συνεχίζουν να πυροδοτούν το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού και να το καπηλεύονται. Θα τους θυμίσω πως στην ιστορία της διπλής ανάπλασης υπάρχει μια τεράστια υποκρισία. Ο Δήμος Αθηναίων προετοίμασε, με βάση τη νομοθεσία, ένα προεδρικό διάταγμα. Ουδείς διαφώνησε -ούτε τότε με το νόμο Σουφλιά για τη διπλή ανάπλαση, ούτε εκ των υστέρων, αφού “έπεσε” στο ΣτΕ με τη ρύθμιση Μπιρμπίλη.

Ούτε ο “Ερασιτέχνης”, ούτε η ΠΑΕ, ούτε κανείς άλλος. Ξαφνικά όμως, επειδή ενέσκηψε η οικονομική κρίση και δεν υπήρχαν χρήματα να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό, κάποιοι ανακάλυψαν ότι δεν τη θέλουν τη διπλή ανάπλαση. Εγώ έχω να πω κάτι πολύ απλό. Αν δεν τη θέλουν όσοι είχαν συμφωνήσει στο νόμο, ας βγουν να ζητήσουν την κατάργηση της νομοθεσίας. Είναι πολύ απλό. Ο Δήμος έκανε το καθήκον του. Ετοίμασε ένα Προεδρικό Διάταγμα για το Βοτανικό και δέσμευσε 9 εκ. ευρώ απ' το “Πράσινο Ταμείο” που θα μπορούν να είχαν διατεθεί αλλού. Ας πουν στην Πολιτεία τι θέλουν, αλλά αυτή η απόλυτη υποκρισία είναι απαράδεκτη».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου