Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

FIX Royale: Επίσημη πρώτη για τη «βασίλισσα»


Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έκανε για άλλη μια χρονιά αισθητή την παρουσία της στη φετινή 9η HO.RE.CA., με τη συμμετοχή της να εστιάζει στην ιστορία των 150 χρόνων της αγαπημένης FIX Hellas, στην ιδιαίτερη παρουσία της ανατρεπτικής FIX Dark, καθώς και στην παρουσίαση της νέας ελληνικής weiss μπύρας, FIX Royale.

Με όχημα την παράδοση, την υψηλή ποιότητα και την κληρονομιά δεκαετιών, το brand FIX βάζει τη σφραγίδα του σε μία ακόμη αυθεντική πρόταση απόλαυσης, που όλοι πλέον μπορούν και αξίζει να δοκιμάσουν!

Η FIX Royale, εμφιαλωμένη αποκλειστικά και για πρώτη φορά στην παραδοσιακή φιάλη FIX των 500ml., αντιστοιχεί στη γνήσια συνταγή μιας λευκής, σταρένιας μπύρας, με ελληνικό κριθάρι, πλούσιας σε θρεπτικές αξίες και με φρουτώδες μπουκέτο αρωμάτων.



Με αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων και αμιγώς ελληνικών στοιχείων, που αποπνέονται και από την ταυτότητα του προϊόντος, η FIX Royale μυεί τους καταναλωτές στην ιεροτελεστία της καθημερινής ολοκληρωμένης απόλαυσης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, κ. Γιάννης Χήτος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη FIX Royale διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας, με βασικό γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών και την εξέλιξη της κουλτούρας μπύρας στην ελληνική αγορά. Με βασικό μας στόχο να προσφέρουμε στο κοινό προϊόντα με υψηλό δείκτη ποιότητας και γευστικών χαρακτηριστικών, τα άκρως θετικά σχόλια που αποσπάσαμε από τους επισκέπτες της Έκθεσης μας στηρίζουν και για τα επόμενά μας βήματα».


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε.
κα Τζελίνα Σούχλα 210 2444005, jsou@olympicbrewery.gr.



Read more: http://rizopoulospost.com/fix-royale-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1/#ixzz2uH5Qs5qo
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου