Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο "Άγιος Βασίλης" Μιχαλολιάκος μοίρασε -ως αντίδωρο- 10 θέσεις στο αμαρτωλό "Κανάλι Ένα"

Γραμματογραφεί
ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης


Εντονότατό μου blog,

Δεν πάει ο καιρός (09.09.2013) που ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος (ή "πρόεδρος" όπως του αρέσει να τον προσφωνούν, από τα χρόνια της αρχηγείας του στην πάντα επίκαιρη ΟΝΝΕΔ), σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνιζε για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα»:

«Δεν υπάρχει άλλη περίοδος δημοτικής θητείας, όπου να μην έγινε στο δημοτικό ραδιόφωνο ούτε μια πρόσληψη, ούτε μια απόλυση. Είναι η πρώτη περίοδος, η δική μας, και το λέμε με υπερηφάνεια, κοιτάζοντας τους εργαζόμενους στα μάτια. Δεν απολύσαμε κανέναν, δεν προσλάβαμε κανέναν. Εμπιστευόμαστε τους εργαζόμενους.Το «Κανάλι Ένα» θα επιζήσει. Οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο πληρώνονται καλύτερα και νωρίτερα από όλους τους άλλους εργαζόμενους στο χώρο της ενημέρωσης».

Τρεις μήνες -ακριβώς- μετά, ο πρώην υπουργός ήρθε να αυτοδιαψευστεί, καθώς κατά τη διάρκεια των εορτών, ο δήμος έβγαλε προκήρυξη για 10 νέες θέσεις στοαμαρτωλό Κανάλι (βλ.π. φωτο) και η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων λήγει σήμερα(ενημερωτικά, για όσους πιστούς ιδεαλιστές και ρομαντικούς του ραδιοφώνου θέλουν να καταθέσουν αίτηση). Παρά τη διαχρονικά, δυσχερή οικονομική θέση του δήμου, οι δυνατότητες προσλήψεων προεκλογικά πάντα υπάρχουν, όταν συντρέχει λόγος επανεκλογής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου