Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η γυναίκα από την Κρήτη που γέννησε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος

Τον γύρο του Διαδικτύου έχει κάνει η πρωτοφανής ιστορία μίας 33χρονης γυναίκας από την Κρήτη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος. Πρόκειται για την Αντιγόνη Κεντριστάκη,
η οποία αρχικά μεταφέρθηκε με ισχυρούς πόνους στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ωστόσο, έκπληκτη μετά από λίγες ώρες βγήκε από την αίθουσα του τοκετού αγκαλιά με ένα υγιέστατο μωρό 3.350 κιλών.

Η 33χρονη υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει τίποτα περί εγκυμοσύνης, καθώς θεώρησε πως τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει ήταν κάτι το φυσιολογικό.

«Επί οκτώ χρόνια προσπαθούσαμε με το σύζυγό μου να κάνουμε ένα παιδάκι, αλλά δεν ερχόταν» - είπε στο Ράδιο Κρήτη η γυναίκα που έχοντας βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, δεν έδωσε σημασία ούτε στις αλλαγές στο σώμα της ούτε στον - ούτως ή άλλως - άστατο γυναικολογικό κύκλο της. Έτσι, αναπόφευκτα δεν έλαβε καμία προφύλαξη κατά τη διάρκεια της (άγνωστης) εγκυμοσύνης της, ενώ ως την τελευταία στιγμή συνέχιζε να εργάζεται στην Καθαριότητα του δήμου, όπου απασχολείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου